Οι δραστηριότητες της Διερευνητικής Μάθησης:

Εκπαιδευτικό Υλικό
Από το Νηπιαγωγείο έως και το Πανεπιστήμιο, εκπαιδευτικό υλικό για κάθε γνωστικό αντικείμενο. Για όλους τους εκπαιδευτικούς, μαθητές, σπουδαστές, χομπίστες και επαγγελματίες.

Εργαστηριακός Εξοπλισμός
Επιστημονικά διαπιστευμένα όργανα, πιστοποιημένα με CE, για αναλύσεις και μετρήσεις τόσο μέσα στο εργαστήριο όσο και στο πεδίο. Εξοπλισμός για εργαστήρια ανάλυσης, έρευνας και παραγωγής.

Εκπαιδευτική Ρομποτική
Γνωρίστε τον κόσμο της Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και δημιουργείστε από απλούς αυτοματισμούς μέχρι AI συστήματα, περιβαλλοντολογικούς σταθμούς και αυτόνομα οχήματα χρησιμοποιώντας Arduino , Micro:bit , AI camera και μια μεγάλη γκάμα αισθητήρων και δομικών στοιχείων.

Εκπαιδευτικό Παιχνίδι
Ένα δώρο απλά ή ένα δώρο με περιεχόμενο γνώσης και μάθησης. Η πηγή του εκπαιδευτικού παιχνιδιού για κάθε παιδί, κάθε ηλικίας.

LEGO Education
Είναι τιμή μας που έχουμε επιλεγεί από την LEGO Education ως Authorized Reseller στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Η LEGO Education τα τελευταία τριάντα χρόνια συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου όπως ΜΙΤ, Carnegie Mellon, με τα οποία σχεδιάζουν και αναπτύσσουν εκπαιδευτικά προϊόντα για όλες τις ηλικίες, με σκοπό τη βιωματική κατανόηση των Φυσικών επιστημών, του Περιβάλλοντος και της Εκπαιδευτικής Ρομποτικής.