Κάλεσμα της Διερευνητικής Μάθησης σε επαγγελματίες του χώρου της εκπαίδευσης – Προγράμματα STEM

Η Διερευνητική Μάθηση εγκαινιάζει την εκστρατεία για την προώθηση της Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και των προγραμμάτων STEM σε όλο το φάσμα της εκπαίδευσης. Η Διερευνητική Μάθηση είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής εκπαιδευτικών προϊόντων STEM στην Ελλάδα και αποκλειστικός προμηθευτής του STEM Education σε εκπαιδευτικό υλικό. Διανέμει προϊόντα των εταιρειών LEGO Education, K’NEX Education, Gigo, National Geographic και πλήθους άλλων.

Η εκστρατεία προώθησης του STEM αποτελεί το αποκορύφωμα της 10ετούς παρουσίας και δράσης της Διερευνητικής Μάθησης στο εκπαιδευτικό γίγνεσθαι.

Η Διερευνητική Μάθηση καλεί ιδιωτικά και δημόσια σχολεία, φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης, φροντιστήρια ξένων γλωσσών, κέντρα εκπαίδευσης και γενικότερα χώρους εκπαίδευσης να προμηθευθούν προϊόντα STEM, να εκπαιδευθούν σε αυτά να τα χρησιμοποιήσουν με σκοπό την προώθηση του STEM στη εκπαίδευση.

Ο STEM Education αποτελεί τον επιστημονικό συνεργάτη της Διερευνητικής Μάθησης σε θέματα STEM & εκπαιδευτικής ρομποτικής.  Ο STEM Education αναλαμβάνει τη εκπαίδευση κάθε ενδιαφερόμενου που θα θελήσει να εκπαιδευθεί στα γνωστικά πεδία του STEM. Υποστηρίξει τα εκπαιδευτικά προϊόντα STEM με εκπαιδευτικές  δραστηριότητες και εκπαίδευση εκπαιδευτών. Είναι ο καθ’ ύλην αρμόδιος για να υποστηρίξει τα εκπαιδευτικά προϊόντα STEM με το ανάλογο περιεχόμενο και δραστηριότητες.

Με την αγορά εκπαιδευτικών προϊόντων STEM από τη Διερευνητική Μάθηση, σε συνεργασία με τον STEM Education σας προσφέρουμε ολοκληρωμένη κατάρτιση στα εκπαιδευτικά προγράμματα STEM που χρησιμοποιούν τα εν λόγω προϊόντα στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Με την παραλαβή του εκπαιδευτικού υλικού για κάθε εκπαιδευτικό πρόγραμμα ο αγοραστής θα λάβει και τις αντίστοιχες εκπαιδευτικές δραστηριότητες (φύλλα εργασίας) εντελώς δωρεάν.

Ο STEM Education διεξάγει προγράμματα κατάρτισης εκπαιδευτικών για τα προγράμματα:

Τα προγράμματα κατάρτισης αφορούν επαγγελματίες του χώρου της εκπαίδευσης (φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης, φροντιστήρια ξένων γλωσσών, κέντρα εκπαίδευσης, χώρους προσχολικής αγωγής, παιδότοπους) οι οποίοι ενδιαφέρονται να ενσωματώσουν εκπαιδευτικές δραστηριότητες STEM στο πρόγραμμα τους.

Τα προγράμματα κατάρτισης είναι ατομικά (μονομελή τμήματα, hands on training), έχουν διάρκεια 8 ώρες ανά εκπαιδευτικό πρόγραμμα και κόστος 250€ ανά εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Εφόσον κάποιος καταρτιζόμενος θέλει να παρακολουθήσει ακόμα έναν κύκλο 8 ωρών κατάρτισης ανά εκπαιδευτικό πρόγραμμα, το επιπλέον κόστος είναι 200€ (ανά εκπαιδευτικό πρόγραμμα).

Με την ολοκλήρωση της κατάρτισης ο αγοραστής του εκπαιδευτικού υλικού θα λάβει και τις αντίστοιχες εκπαιδευτικές δραστηριότητες (φύλλα εργασίας) εντελώς δωρεάν.

Η Διερευνητική Μάθηση υποστηρίζει την εκστρατεία διάδοσης των προγραμμάτων STEM διαθέτοντας τα εκπαιδευτικά προϊόντα των προγραμμάτων STEM:

  • Με ευνοϊκούς όρους πληρωμής (12 άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα)
  • Με διαρκή τεχνική υποστήριξη
  • Άμεση αντικατάσταση φθαρμένων και κατεστραμένων στοιχείων (σε ειδικές τιμές όταν αφορά υλικά εκτός εγγύησης)

Απαιτούμενα εκπαιδευτικά πακέτα STEM

21%OFF
Μαγνητικός Πίνακας (10 Χ 10)

32,90 25,90 πλέον ΦΠΑ

Μαγνητικός Πίνακας (10 Χ 10) ,

Μαγνητικός Πίνακας με 100 τετραγωνάκια (10 x 10). Ιδανικός για χρήση με μαγνητικούς αριθμούς. Διαστάσεις 580 x 580 mm Σημείωση: Οι Μαγνητικοί Αριθμοί (107083) & οι Μαγνητικές Λωρίδες Αριθμών (107019) που βλέπετε στην φωτογραφία δεν περιλαμβάνονται στον Μαγνητικό Πίνακα (10×10). Εάν επιθυμείτε να δημιουργήσετε τον ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ πίνακα της φωτογραφίας τότε χρειάζεστε και τους τρεις κωδικούς […]

Learn More

32,90 25,90 πλέον ΦΠΑ

  • Availability: in stock
107084

Register