Αριθμοσειρά Δαπέδου


Η αριθμοσειρά δαπέδου συνδυάζει την σωματική ανάπτυξη και την εκμάθηση μαθηματικών.


34,90 43,28 με ΦΠΑ

Qty:

Η αριθμοσειρά δαπέδου συνδυάζει την σωματική ανάπτυξη και την εκμάθηση μαθηματικών.


Compare
Ηλικία


SKU: 100420. Κατηγορίες: ,

Αριθμοσειρά Δαπέδου

Η Αριθμοσειρά Δαπέδου είναι από ανθεκτικό πλαστικό για να πατάνε τα παιδιά επάνω. Οι αριθμοί είναι από το 0 – 20. Ιδανικό για κάθε σχολείο. Η αριθμοσειρά τυλίγεται σε ρολό για εύκολη αποθήκευση.

Τα παιδιά θα εκτονωθούν σωματικά και θα μάθουν τους αριθμούς, την αλληλουχία τους και θα μάθουν να μετρούν.

Διαστάσεις: 30cm x 305cm

Ενδεικτικές δραστηριότητες

  • Τοποθετήστε στο πάτωμα την αριθμοσειρά. Μπορείτε να ζητήσετε από τα παιδιά να κινηθούν πάνω στην αριθμοσειρά με διαφορετικό τρόπο κάθε φορά (μπουσουλώντας, στις μύτες των ποδιών, στα πλάγια κτλ.)
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δύο αριθμοσειρές αν πρόκειται για πολλά παιδιά. Τοποθετήστε τες και σε εξωτερικό χώρο τη μια παράλληλα με την άλλη έχοντας μια αποσταση μεταξύ τους. Πάνω σε κάθε αριθμό κάθεται ένα παιδί το οποιό κοιτάει προς το παιδί που είναι στην απέναντι αριθμοσειρά. Θα πρέπει να ανταλλάξουν τόσες πάσες όσες ορίζει ο αριθμός που είναι πάνω. Όταν τελειώσουν πάνε στον δίπλα αριθμό. Μέσα από αυτή τη δραστηριότητα μαθαίνουν τους αριθμούς και την ακολουθία τους αναπτύσσοντας παράλληλα την αδρή τους κινητικότητα.
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δύο μικρές μπάλες και να παίξετε μαζί με τα παιδιά το εξής παιχνίδι: Ζητήστε από κάθε παιδί να ρίξει μια μπάλα κατά μήπως της αριθμοσειράς και μετά να ρίξει και την δεύτερη και να προσθέσει τους δυο αριθμούς που θα προκύψουν. Μπορείτε με τον ίδιο τρόπο να κάνετε και αφαίρεση.
  • Χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας και εμπνευστείτε κάθε φορά διαφορετικά και διασκεδαστικά παιχνίδια μέσα από τα οποία τα παιδιά θα προσεγγίσουν μαθηματικές έννοιες.