Ανακαλύπτω τα Πάτερν Μπλοκ


9,90 10,49 με ΦΠΑ

Qty:
Compare
SKU: 100265. Κατηγορίες: ,

Ανακαλύπτω τα Πάτερν Μπλοκ

Ανακαλύπτω τα Πάτερν Μπλοκ

Ιδανικό βιβλίο 72 σελίδων διπλής όψεως με 36 δραστηριότητες οι οποίες ενθαρρύνουν τα παιδιά να ασχοληθούν με τα μοτίβα, τις συμμετρίες και τη συμπλήρωση σχημάτων. Μέσα από αυτές τις δραστηριότητες τα παιδιά ερευνούν τις σχέσεις στο χώρο, το εμβαδόν και την περίμετρο.

Ενδεικτικές Δραστηριότητες

  • Δώστε στα παιδιά τις καρτέλες και πλαστικά ή ξύλινα σχήματα και ζητήστε τους να τις συμπληρώσουν τοποθετώντας το σωστό σχήμα στην αντίστοιχη θέση.
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα σχήματα που υπάρχουν στις καρτέλες για να κάνετε με τα παιδιά δραστηριότητες με μοτίβα και συμμετρίες.
  • Μπορείτε να ζητήσετε από τα παιδιά αφού ολοκληρώσουν ένα μοτίβο να απαριθμήσουν και να ονομάσουν τα σχήματα που χρησιμοποίησαν.
  • Μπορείτε με τα ήδη υπάρχοντα σχήματα μιας καρτέλας να ενθαρρύνετε τα παιδιά να φανταστούν και να φτιάξουν ένα δικό τους σχέδιο.
[button href=»http://why.gr/wp-content/uploads/2016/09/Ενδεικτικές-δραστηριότητες-Ανακαλύπτω-τα-Πάτερν-Μπλοκ.pdf» color=»flat-red» icon=»arrow-circle-right»]Ενδεικτικές δραστηριότητες[/button]