Ανθρωπάκια Χρωματιστά


19,35 23,99 με ΦΠΑ

Qty:
Compare

Ανθρωπάκια Χρωματιστά

Κατασκευασμένα από μαλακή σιλικόνη αυτοί οι ρεαλιστικοί συνδεόμενοι άνθρωποι αποτελούνται από 6 οικογένειες με 6 μέλη κάθε οικογένεια- το καθένα από ένα διαφορετικό διαφανές χρώμα (κάνοντας κάθε χαρακτήρα τελείως διαφορετικό από τους άλλους), που μπορούν να συνδεθούν με τα χέρια τους. Οι χαρακτήρες περιλαμβάνουν παππού, γιαγιά, μαμά, μπαμπά, κορίτσι και αγόρι, οι οποίοι έχουν φτιαχτεί με ρεαλιστικά χαρακτηριστικά και σε τέτοια ποσότητα, ώστε να  μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλη την διδακτέα ύλη.

Οι συνδεόμενοι άνθρωποι είναι μια εξαιρετική πηγή για αφήγηση φανταστικών ιστοριών, γλωσσική ανάπτυξη, ταξινόμηση, μοτίβα και για τη σύγκριση μεγεθών και χαρακτηριστικών (μεγαλύτερα / μικρότερα, ψηλότερος / κοντύτερος, γηραιότερος/ νεότερος).

Στον τομέα των φυσικών επιστημών μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να βοηθήσουν τα παιδιά να καταλάβουν τους κύκλους της ζωής. Επίσης θα μπορούσαν να τοποθετηθούν πάνω σε ένα φωτεινό πίνακα για να παρατηρήσουν  τα παιδιά την ανάμιξη των χρωμάτων ή μπροστά σε ένα καθρέπτη για να δουν τον αντικατοπτρισμό. 

Είναι ιδανικά για να βοηθήσουν τα παιδιά να αναπτύξουν τις λεπτές κινητικές δεξιότητες και  να μπουν στο μικρόκοσμο του παιχνιδιού. Όντας κατασκευασμένα από σιλικόνη είναι ανθεκτικά και καθαρίζονται εύκολα μετά τη χρήση με νερό και σαπούνι ή ακόμα και στο πλυντήριο πιάτων χωρίς να καταστραφούν. Το σετ συνοδεύεται με ένα ενημερωτικό φυλλάδιο με ιδέες για χρήση σε όλο το πρόγραμμα σπουδών.

Υποστηρίζει τους ακόλουθους τομείς μάθησης:

• Προσωπική Ανάπτυξη – κοινωνική και συναισθηματική

• Φυσική Ανάπτυξη – κινητικές δεξιότητες

• Μαθηματικά – καταμέτρηση και ταξινόμηση

• Κατανόηση του Κόσμου – χρώμα

• Δημιουργική έκφραση – ευφάνταστο  και ευρηματικό  παιχνίδι

Τι έδειξε το PPS βραβείο δοκιμής;

Μετά από δύο χρόνια δοκιμών με αυτό το παιχνίδι, τα παιδιά εξακολουθούν να θεωρούν ότι είναι απολαυστικό. Ενθαρρύνει τη συζήτηση για την οικογένεια, τους φίλους και τους ανθρώπους γενικότερα. Είναι εκπληκτικά ανθεκτικό υλικό και καθαρίζεται εύκολα. Είναι πολυχρηστικό και η ευελιξία του, δίνει τη δυνατότητα για να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις θεματικές ενότητας του προγράμματος σπουδών. Τα φωτεινά ελκυστικά χρώματα ελκύουν την προσοχή των παιδιών και το κουτί αποθήκευσης είναι πολύ μεγάλο. Συνολικά λοιπόν, αποτελεί ένα εξαιρετικά ευφυές  παιχνίδι μάθησης. 

954513