Διαθλασιόμετρο για Σιρόπια και Μαρμελάδες (28-62% Brix)
Διαθλασιόμετρο για Σιρόπια και Μαρμελάδες
Το Διαθλασιόμετρο αυτό σας επιτρέπει να παίρνετε γρήγορα μέτρηση του ποσοστού των σακχάρων (28-62%, με ακρίβεια – 0.2%) σε υγρά όπως ηδύποτα, σιρόπια, μαρμελάδες κλπ. χωρίς να χρειάζεστε μεγάλη ποσότητα δείγματος. Μια – δυο σταγόνες από το δείγμα είναι αρκετές για να μετρήσετε την περιεκτικότητά του σε σάκχαρα. Η βαθμονόμηση του οργάνου γίνεται πολύ γρήγορα και εύκολα. Ιδανικό και εύχρηστο για χρήση, τόσο στην ύπαιθρο, όσο και στο εργαστήριο. Το μοντέλο αυτό έχει ενσωματωμένο σύστημα αυτόματης θερμοκρασιακής αντιστάθμισης εύρους 10 με 30 °C.
Το φορητό σακχαροδιαθλασίμετρο αποτελείται από τα εξής μέρη: