Κ’ΝΕΧ Budding Builders Tub


Κάντε τη μάθηση διασκεδαστική και πιο συναρπαστική από ποτέ με το πακέτο Budding Builders της Kid K’NEX!


32,26 40,00 με ΦΠΑ

Qty:

Κάντε τη μάθηση διασκεδαστική και πιο συναρπαστική από ποτέ με το πακέτο Budding Builders της Kid K’NEX!


Compare
Κατασκευαστής

Ηλικία

Αριθμός Τεμαχίων

Αριθμός Κατασκευών


SKU: 985618. Κατηγορία: Ετικέτα

Κ’ΝΕΧ Budding Builders Tub

Κάντε τη μάθηση διασκεδαστική και πιο συναρπαστική από ποτέ με το πακέτο Κ’ΝΕΧ Budding Builders Tub! Βοηθήστε το παιδί σας να κατανοήσει τις βασικές έννοιες κατασκευής με ένα παιχνίδι που το διδάσκει καθώς παίζει!

Προωθήστε τη δημιουργικότητα καθώς εισάγετε το παιδί σας στην τέχνη της κατασκευής με ένα παιχνίδι που τους επιτρέπει όχι μόνο να διασκεδάσουν αλλά και να εκφράσουν τις ιδέες τους!

Το πακέτο περιλαμβάνει 100 δομικά στοιχεία σε ζωντανά χρώματα και με εξαιρετική ποιότητα κατασκευής. Ανάμεσά τους υπάρχουν ειδικά κομμάτια, όπως πολύχρωμα μάτια, σγουρές ουρές, αυτιά, μεγάλα πόδια, εύκαμπτες αρθρώσεις και έλικες περιστροφής που μπορεί να χρησιμοποιήσει το παιδί σας για να δημιουργήσει με φανταστικό τρόπο το αγαπημένο του ζωάκι!

Αφήστε τους μικρούς κατασκευαστές να συναρμολογήσουν μόνοι τους τις βασικές μορφές και καθοδηγείστε τους στην κατασκευή σύνθετων δομών που θα εξάψουν την περιέργειά τους!

Κάθε πακέτο Budding Builders συνοδεύεται από ένα φυλλάδιο οδηγιών που περιλαμβάνει οδηγίες βήμα προς βήμα καθώς και 50 ιδέες κατασκευών! Το επαναχρησιμοποιήσιμο δοχείο αποθήκευσης εξυπηρετεί την εύκολη τακτοποίηση των τεμαχίων ενώ σας επιτρέπει να φέρετε το παιχνίδι ακόμη και στις οικογενειακές εκδρομές χωρίς την ταλαιπωρία της συσκευασίας. Το δοχείο είναι κατασκευασμένο από premium πλαστικό που εγγυάται ότι θα διαρκέσει όσο και τα ίδια τα δομικά στοιχεία!

Ενθαρρύνετε και στηρίξτε την ανάπτυξη των παιδιών σας αναζωογονώντας τη φυσική τους περιέργεια και δημιουργικότητα. Η ενασχόληση με το Building Budding εξασκεί το συντονισμό χεριών-ματιών του παιδιού, τις λεπτές κινητικές του δεξιότητες, τις ικανότητες επίλυσης προβλημάτων, τις γνωστικές λειτουργίες και τη χωρική νοημοσύνη.

Αφήστε τη φαντασία του παιδιού σας να ανθίσει με αυτό το εκπαιδευτικό παιχνίδι κατασκευών!

Αφήστε τους να σχεδιάσουν, να κατασκευάσουν και να προσαρμόσουν τα δικά τους μοντέλα και να απολαύσουν ώρες διασκέδασης, παιχνιδιού και μάθησης μαζί τους. Με το Budding Builders η δημιουργικότητα και η φαντασία των παιδιών σας θα εξυψωθεί σε υψηλά επίπεδα από νεαρή ηλικία!

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει κάποια κριτική

Γίνε ο πρώτος που θα γράψει κριτική για το “Κ’ΝΕΧ Budding Builders Tub”

Δείτε Ακόμα