Μοναδικές προτάσεις για Εκπαιδευτικά Κέντρα και Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης!

Η Διερευνητική Μάθηση, με περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρία στον χώρο της εκπαίδευσης, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται ή θέλουν να επεκτείνουν τη δραστηριότητά τους στον χώρο της βιωματικής μάθησης.
Με προϊόντα που απευθύνονται σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης από εξειδικευμένες εταιρείες διεθνούς κύρους, η Διερευνητική Μάθηση έρχεται να καλύψει τις ανάγκες του επαγγελματία προσφέροντας τις καλύτερες τιμές της αγοράς σε συνδυασμό με συνεχή υποστήριξη, τόσο σε υλικό, όσο και σε εκπαιδευτικό περιεχόμενο.

Ο STEM Education, ο εκπαιδευτικός οργανισμός που έβαλε το STEM και την εκπαιδευτική ρομποτική στην εκπαιδευτική πραγματικότητα, στέκεται σύμμαχος στους επαγγελματίες της εκπαίδευσης που θέλουν να ενσωματώσουν τη βιωματική μάθηση στην επαγγελματική τους δραστηριότητα.

O STEM Education παρέχει πρωτότυπο εκπαιδευτικό περιεχόμενο για 3 χρόνια για προγράμματα STEM που απευθύνονται σε παιδιά 5-15 ετών.

Είμαστε δίπλα σας για να σας υποστηρίξουμε με την εμπειρία μας. Σταθεροί συνεργάτες, πολύτιμοι σύμμαχοι.

Μάθετε περισσότερα…

Η πιο συμφέρουσα πρόταση για τους επαγγελματίες της βιωματικής εκπαίδευσης:

Η πιο συμφέρουσα πρόταση για τους επαγγελματίες της βιωματικής εκπαίδευσης!

  • Έκπτωση 10% σε όλα τα προτεινόμενα προϊόντα
  • Προσωποποιημένη εκπαίδευση στην εκπαιδευτική χρήση των προϊόντων
  • Δωρεάν σχέδια μαθήματος για τον πρώτο χρόνο

Ως συνεργάτες της Διερευνητικής Μάθησης

  • Αποκτάτε πρόσβαση σε εκπαιδευτικό υλικό στις πιο ανταγωνιστικές τιμές
  • Έχετε άμεση αντικατάσταση τυχόν ελαττωματικών στοιχείων
  • Έχετε πλήρη υποστήριξη για την κατανόηση λειτουργίας του κάθε εκπαιδευτικού πακέτου
  • Έχετε πρόσβαση στον επιστημονικό μας συνεργάτη STEM Education, o οποίος αναπτύσσει ετήσια ολοκληρωμένα προγράμματα STEM & εκπαιδευτικής ρομποτικής. Το κάθε μάθημα συνοδεύεται από οδηγίες κατασκευής και φύλλα εργασίας. Κάθε χρόνο αναπτύσσονται νέα προγράμματα με νέες δραστηριότητες, βασισμένα στα εκπαιδευτικά προϊόντα της Διερευνητικής Μάθησης.

Νηπιαγωγείο

Θέτοντας τις βάσεις της βιωματικής εκπαίδευσης από μικρή ηλικία δίνουμε στα παιδιά τη δυνατότητα να αναπτύξουν από νωρίς τις δεξιότητές τους στα μαθηματικά, τη γλώσσα και τις φυσικές επιστήμες. Μέσα από το εκπαιδευτικό υλικό τα παιδιά αξιοποιούν τη φυσική τους περιέργεια και εξερευνούν το περιβάλλον τους μέσα από συνεργατικές δραστηριότητες.

Εμπλουτίστε την εκπαιδευτική σας διαδικασία με πρωτότυπες δραστηριότητες STEM και πρωτοπορήστε στο χώρο της προσχολικής αγωγής. Γνωρίστε το πρόγραμμα των Λιλιπούτειων Μηχανικών και το Kids First Coding και επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες εκπαίδευσης που σας προσφέρει η συνεργασία σας με τη Διερευνητική Μάθηση.

Kids First Coding & Robotics

64,44 79,90 με ΦΠΑ

Kids First Coding & Robotics , , , ,

Με το Kids First Coding & Robotics τα παιδιά προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας θα μάθουν βασικές έννοιες του προγραμματισμού, ολοκληρώνοντας τις προκλήσεις των μαθημάτων που ενθαρρύνουν την εμπλοκή με το ρομπότ και τις κάρτες ιστοριών. Το Kids First Coding & Robotics διαθέτει πολλά σενάρια και ιστορίες που κάνουν τη μάθηση διασκεδαστική!

Ιδανικό εκπαιδευτικό παιχνίδι για να κατανοήσουν τα παιδιά από την προσχολική ηλικία τη βασική λογική του προγραμματισμού!

Learn More
407442
LEGO Education Early Simple Machines

161,99 200,87 με ΦΠΑ

LEGO Education Early Simple Machines , , , ,

Το LEGO Early Simple Machines Set περιλαμβάνει όλα τα δομικά στοιχεία που χρειάζονται για τη διδασκαλία μαθητών της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, σχετικά με το πώς λειτουργούν οι απλές μηχανές και τι σημασία έχουν στην καθημερινή μας ζωή.

Learn More
709656

Δημοτικό

Οι βιωματικές δραστηριότητες επιτρέπουν στους μαθητές να εξερευνήσουν βασικές έννοιες του STEM συνδέοντάς τις με πραγματικές εφαρμογές. Η φυσική περιέργεια των παιδιών αποτελεί το όχημα για να αναπτύξουν ουσιαστικές δεξιότητες επικοινωνίας, δημιουργικότητας, συνεργασίας και κριτικής σκέψης.

Διευρύνετε τους εκπαιδευτικούς σας ορίζοντες και εκπαιδευτείτε στα προγράμματα Νέοι ΜηχανικοίΕισαγωγή στην Εκπαιδευτική Ρομποτική με WeDo 2.0 και Διδάσκω τις Φυσικές Επιστήμες στο Δημοτικό που έχει αναπτύξει ο STEM Education για επαγγελματίες της εκπαίδευσης.

410112
TechCard Build it Kit Τάξης 30 Μοντέλα , , ,

Ανακαλύψτε με το  TechCard Build it Kit Τάξης κατασκευές με συνδέσμους, μοχλούς !

Learn More
410110
TechCard Power it Kit Τάξης 30 Μοντέλα , , ,

Ανακαλύψτε με το  TechCard Power it Kit Τάξης κατασκευές που λειτουργούν με τη δύναμη του αέρα.

Learn More
410114
Ερευνώ και Ανακαλύπτω Κιτ Φυσικών Επιστημών ,

Πραγματοποιήστε 103 δραστηριότητες – πειράματα υπερκαλύπτοντας την ύλη του «Ερευνώ και Ανακαλύπτω» της Ε’ & ΣΤ’ τάξης Δημοτικού.

Learn More
999300
12%OFF
LEGO® Education SPIKE™ Prime

366,93 322,58 400,00 με ΦΠΑ

LEGO® Education SPIKE™ Prime

Προμηθευτείτε τη νέα πλατφόρμα εκπαιδευτικής ρομποτικής της LEGO® Education! Κάντε τώρα προπαραγγελία και επωφεληθείτε της σχετικής έκπτωσης σε προνομιακή τιμή!
Το προϊόν αναμένεται να είναι διαθέσιμο στις αρχές του 2020.

Το LEGO® Education SPIKE™ Prime είναι ο ολοκαίνουριος τρόπος να ωθήσετε την τάξη σας στην ενασχόληση με το STEAM και την εκπαιδευτική ρομποτική, βοηθώντας κάθε μαθητή να αναπτύξει την αυτοπεποίθησή του.

Learn More
745678
LEGO Education Simple And Powered Machines Set

176,99 219,47 με ΦΠΑ

LEGO Education Simple And Powered Machines Set , ,

Οι μαθητές θα κατανοήσουν τις βασικές αρχές μηχανικής που εφαρμόζονται στις έξι απλές μηχανές. Στη συνέχεια θα διευρύνουν την αντίληψη τους, προσθέτοντας πιο σύνθετους μηχανισμούς όπως γρανάζια και έκκεντρα, καθώς και ένα λειτουργικό κινητήρα.

Learn More
709686
LEGO Education Simple Machines Set

58,99 73,15 με ΦΠΑ

LEGO Education Simple Machines Set ,

Με το πακέτο LEGO Education Simple Machines (Απλές Μηχανές) οι μαθητές θα διδαχθούν πώς χρησιμοποιούνται οι απλές μηχανές στην καθημερινότητά μας.

Learn More
709689
LEGO Education WeDo 2.0

157,99 195,91 με ΦΠΑ

LEGO Education WeDo 2.0 ,

Αποκτήστε το σε 12 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!

Η εισαγωγή στη Ρομποτική γίνεται παιχνίδι με το LEGO Education WeDo 2.0! Κάντε τα πρώτα σας βήματα στον προγραμματισμό μέσα από μια σειρά διαθεματικών δραστηριοτήτων και κάντε τις κατασκευές σας να ζωντανέψουν!

Learn More
745300

Γυμνάσιο

Οξύνετε την επιστημονική περιέργεια των μαθητών και αναπτύξτε τις ικανότητες τους από τον μηχανικό σχεδιασμό μέχρι την ανάλυση δεδομένων. Οι βιωματικές εμπειρίες που θα αποκτήσουν οι μαθητές θα τους επιτρέψουν να επιτύχουν όχι μόνο στις προκλήσεις τους ως μαθητές αλλά και ως ψηφιακοί πολίτες και ηγέτες στο μέλλον.

Γνωρίστε τις εκπαιδευτικές δυνατότητες που σας παρέχει το LEGO Education Mindstorms EV3 μέσα από την Εισαγωγή στην εκπαιδευτική ρομποτική γυμνασίου αποκτώντας πρόσβαση σε εξειδικευμένη κατάρτιση.

Gigo S4A Programming Bricks

189,52 235,00 με ΦΠΑ

Gigo S4A Programming Bricks ,

Το Gigo S4A Programming Bricks, αποτελείται από μια πλακέτα βασισμένη σε Arduino Leonardo (πλήρως συμβατή με UNO) και είναι συμβατό με τη δημοφιλή προγραμματιστική πλατφόρμα S4A (Scratch για Adruino).

Αποτελεί μια χρηστική και επεκτάσιμη εκπαιδευτική λύση που συνδυάζει την ευελιξία του arduino και των αισθητήρων του, με οικονομικά δομικά υλικά για κατασκευή ρομποτικών εφαρμογών.

Learn More
941247
LEGO Education MINDSTORMS EV3

403,15 499,91 με ΦΠΑ

LEGO Education MINDSTORMS EV3 ,

Αποκτήστε το σε 12 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!

Η πλατφόρμα LEGO Education MINDSTORMS EV3 αποτελεί την κορυφαία λύση εκπαιδευτικής ρομποτικής! Κατάλληλη για έμπειρους αλλά και για νέους δημιουργούς, θα σας συντροφεύσει σε ένα ταξίδι γνώσης και δημιουργικότητας!

 

Learn More
745544

Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να μελετήσουμε τη λύση που ταιριάζει καλύτερα στις εκπαιδευτικές σας ανάγκες.