Η Διερευνητική Μάθηση, με περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρία στον χώρο της εκπαίδευσης. Προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται ή θέλουν να επεκτείνουν τη δραστηριότητά τους στον χώρο της βιωματικής μάθησης.
Με προϊόντα που απευθύνονται σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης από εξειδικευμένες εταιρείες διεθνούς κύρους, η Διερευνητική Μάθηση έρχεται να καλύψει τις ανάγκες του επαγγελματία προσφέροντας τις καλύτερες τιμές της αγοράς σε συνδυασμό με συνεχή υποστήριξη, τόσο σε υλικό, όσο και σε εκπαιδευτικό περιεχόμενο.

Ο STEM Education, ο εκπαιδευτικός οργανισμός που παρουσίασε και θεμελίωσε το STEM και την εκπαιδευτική ρομποτική στην εκπαιδευτική πραγματικότητα, στέκεται σύμμαχος στους επαγγελματίες της εκπαίδευσης που θέλουν να ενσωματώσουν τη βιωματική μάθηση στην επαγγελματική τους δραστηριότητα.

O STEM Education παρέχει πρωτότυπο εκπαιδευτικό περιεχόμενο για 3 χρόνια για προγράμματα STEM που απευθύνονται σε παιδιά 5-15 ετών.

Είμαστε δίπλα σας για να σας υποστηρίξουμε με την εμπειρία μας. Σταθεροί συνεργάτες, πολύτιμοι σύμμαχοι.

Μάθετε περισσότερα…

Ως συνεργάτες της Διερευνητικής Μάθησης έχετε

  • Άμεση εξυπηρέτηση και παράδοση
  • Χαμηλότερες τιμές στην αγορά
  • Αντικατάσταση προβληματικού εξοπλισμού
  • Δωρεάν εκπαίδευση (webinar) για την χρήση και την εγκατάσταση του υλικού σας –Συνεχής υποστήριξη
  • Με την παράδοση του υλικού θα λάβετε τρία- πέντε εκπαιδευτικά σενάρια που έχει αναπτύξει ο STEM Education 

Η πιο συμφέρουσα πρόταση για τους επαγγελματίες της βιωματικής εκπαίδευσης:

Νηπιαγωγείο

Λιλιπούτειοι Μηχανικοί

99,00 με Φ.Π.Α 777705

BeeBot

109,00 με Φ.Π.Α 444444

Θέτοντας τις βάσεις της βιωματικής εκπαίδευσης από μικρή ηλικία. Δίνουμε στα παιδιά τη δυνατότητα να αναπτύξουν από νωρίς τις δεξιότητές τους στα μαθηματικά, τη γλώσσα και τις φυσικές επιστήμες. Μέσα από το εκπαιδευτικό υλικό τα παιδιά αξιοποιούν τη φυσική τους περιέργεια και εξερευνούν το περιβάλλον τους μέσα από συνεργατικές δραστηριότητες.

Εμπλουτίστε την εκπαιδευτική σας διαδικασία με πρωτότυπες δραστηριότητες STEM και πρωτοπορήστε στο χώρο της προσχολικής αγωγής. Γνωρίστε τα προγράμματα των Λιλιπούτειων Μηχανικών και του Kids First Coding και επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες εκπαίδευσης που σας προσφέρει η συνεργασία σας με τη Διερευνητική Μάθηση.

Δημοτικό

Οι βιωματικές δραστηριότητες επιτρέπουν στους μαθητές να εξερευνήσουν βασικές έννοιες του STEM συνδέοντάς τις με πραγματικές εφαρμογές. Η φυσική περιέργεια των παιδιών αποτελεί το όχημα για να αναπτύξουν ουσιαστικές δεξιότητες επικοινωνίας, δημιουργικότητας, συνεργασίας και κριτικής σκέψης.

Διευρύνετε τους εκπαιδευτικούς σας ορίζοντες και εκπαιδευτείτε στα προγράμματα Νέοι Μηχανικοί, Σύνθετες Ηλεκτρικές Μηχανές και Οι Πρώτοι μου Αυτοματισμοί που έχει αναπτύξει ο STEM Education για επαγγελματίες της εκπαίδευσης.

Γυμνάσιο

Οξύνετε την επιστημονική περιέργεια των μαθητών και αναπτύξτε τις ικανότητες τους από τον μηχανικό σχεδιασμό μέχρι την ανάλυση δεδομένων. Οι βιωματικές εμπειρίες που θα αποκτήσουν οι μαθητές θα τους επιτρέψουν να επιτύχουν όχι μόνο στις προκλήσεις τους ως μαθητές αλλά και ως ψηφιακοί πολίτες και ηγέτες στο μέλλον.

Γνωρίστε τις εκπαιδευτικές δυνατότητες που σας παρέχει το LEGO Education Spike Prime μέσα από την Εισαγωγή στην εκπαιδευτική ρομποτική γυμνασίου αποκτώντας πρόσβαση σε εξειδικευμένη κατάρτιση.

SPIKE Prime

495,99 με Φ.Π.Α 745678

Gigo Micro:Bit Compatible Robots

215,00 με Φ.Π.Α 941269

Micro: Maqueen Ρομποτική Πλατφόρμα micro:bit

62,00 με Φ.Π.Α 729100

Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να μελετήσουμε τη λύση που ταιριάζει καλύτερα στις εκπαιδευτικές σας ανάγκες.