Έφτασε το EdBlocks!

Το EdBlocks είναι μια πλήρως γραφική και εύκολη στη χρήση γλώσσα προγραμματισμού για το ρομπότ Edison. Η επιφάνεια προγραμματισμού είναι βασισμένη σε αλληλοσυνδεόμενα blocks, καθιστώντας το διαισθητικό και διασκεδαστικό, ακόμη και για νεότερους χρήστες. Είναι τέλειο για να ξεκινήσει κάποιος να ασχολείται με προγραμματισμό και ιδανικό για μαθητές ηλικίας 8 έως 12 ετών.

Το online προγραμματιστικό περιβάλλον του είναι απλό στη χρήση είτε σε υπολογιστή είτε σε tablet. Περιέχει περισσότερα από 150 προγραμματιστικά blocks, κάνοντας εύκολο το να πειραματιστείτε με τα προγράμματα που θα δημιουργήσετε. Όλα τα blocks είναι προσβάσιμα από το κεντρικό μενού νκαι οργανωμένα σε πέντε διαφορετικές κατηγορίες. Απλά ανοίξτε ένα από τα μενού και στη συνέχεια επιλέξτε το block που θέλετε. Συνδέστε τα σε σειρά μετά το block «εκκίνησης» στην κεντρική περιοχή προγραμματισμού για να το προσθέσετε στο πρόγραμμά σας. Είναι τόσο εύκολο!

Το EdBlocks είναι διαθέσιμο online στο www.edblocksapp.com

Φανταστικά πράγματα που μπορείτε να διδάξετε με το EdBlocks

Το EdBlocks και το Edison σας επιτρέπουν να διδάξετε στα παιδιά πολλά περισσότερα από το να γράφουν κώδικα. Δοκιμάστε τις παρακάτω δραστηριότητες:

Διαβάστε Περισσότερα

Κατεβάστε το πλήρες σετ δραστηριοτήτων

Κατεβάστε τις δραστηριότητες ως ανεξάρτητα αρχεία και ως πλήρες set

 

Οδηγός εκπαιδευτικού

Ο οδηγός προσφέρει στους εκπαιδευτικούς επισκόπηση και επεκτάσεις των δραστηριοτήτων, καθώς και πληροφορίες υποστήριξης που θα σας βοηθήσουν να κάνετε τη διδασκαλία εύκολη και διασκεδαστική. Κάθε δραστηριότητα περιλαμβάνεται σε αυτόν τον οδηγό μαζί με οδηγίες διεξαγωγής.

Κατεβάστε τον οδηγό εκπαιδευτικού

Οδηγός για τα blocks του EdBlocks

Χρειάζεστε μια offline αναφορά στα blocks που χρησιμοποιείτε στον προγραμματισμό του Edison; Ο οδηγός περιλαμβάνει εικόνες των blocks και το κείμενο για κάθε block όπως εμφανίζεται στην online εφαμογή.

Κατεβάστε τον οδηγό των blocks

Ξεκινώντας με το EdBlocks

Η χρήση του EdBlocks είναι εύκολη! Απλά εναποθέστε τα blocks στη σειρά που θέλετε για να κατασκευάσετε το πρόγραμμά σας. Μάθετε περισσότερα για το πώς να ξεκινήσετε τη διδασκαλία σας παρακολουθώντας το video:

[single_product_two product_id=»20331″]

Register