Σύντομα κοντά σας!

Πιστοποιημένα Εκπαιδευτικά  Σεμινάρια για εκπαιδευτικούς και για όσους ενδιαφέρονται για την εκπαιδευτική ρομποτική και τη μεθοδολογία STEM.

Η LEGO Education σε συνεργασία με τα πανεπιστήμια MIT, Tufts και Carnegie Mellon έχει αναπτύξει πιστοποιημένα εκπαιδευτικά σεμινάρια με σκοπό την χρήση των εκπαιδευτικών πακέτων της στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Οι εκπαιδευόμενοι θα κατανοήσουν πώς να χρησιμοποιήσουν τα εκπαιδευτικά πακέτα με σκοπό να διδάξουν την εκπαιδευτική ρομποτική και τη μέθοδο STEM.

Σε Ελλάδα και Κύπρο η πιστοποιημένη εκπαίδευση θα παρέχεται από Ολυμπιονίκες εκπαιδευτικούς, με πολυετή εμπειρία στην εκπαιδευτική ρομποτική και τη διδασκαλία STEM στα κέντρα STEM Education  και φυσικά με την πιστοποίηση της LEGO Education Academy.

Οι πιστοποιημένοι εκπαιδευτικοί της Διερευνητικής Μάθησης θα σε διδάξουν όσα χρειάζεται να γνωρίσεις για το STEM, την Εκπαιδευτική Ρομποτική και την εισαγωγή αυτών στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Με το LEGO Education Academy θα διδαχθείς τις μεθόδους διδασκαλίας του αύριο που θα απογειώσουν την καριέρα σου.

Θα κατανοήσετε τις φυσικές επιστήμες, ξεκινώντας από το θεμελιώδες κεφάλαιο των Απλών Μηχανών, το οποίο δεν διδάσκεται στο αναλυτικό πρόγραμμα σπουδών. Καλύπτονται όλες οι εκπαιδευτικές βαθμίδες, από το Νηπιαγωγείο μέχρι και την ολοκλήρωση της υποχρεωτικής εκπαίδευσης. Κάθε βαθμίδα εκπαιδεύεται στο αντίστοιχο εκπαιδευτικό υλικό, στον τρόπο χρήσης του προϊόντος και της εισαγωγής του στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Δίνουμε στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να ολοκληρώσουν την εκπαίδευση και να νιώθουν αυτοπεποίθηση λέγοντας «Κατανοώ την αξία της χρήσης του εκπαιδευτικού υλικού στην εκπαιδευτική διαδικασία. Μπορώ εύκολα να  εφαρμόσω τεχνικές του μέλλοντος στην καθημερινή μου διδασκαλία, όπως επίσης και με διαρκή εκπαίδευση να εξελιχθώ σε ένα σημαντικό εκπαιδευτικό όπως οι εκπαιδευτές μου».

Επιλέγω LEGO Education Academy

  • Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται από εξειδικευμένους εκπαιδευτικούς
  • Project προσαρμοσμένα και δοκιμασμένα στο Ελληνικό πρόγραμμα σπουδών
  • Μπορείς να διευρύνεις και να αναβαθμίσεις τις εκπαιδευτικές σου υπηρεσίες
  • Εκπαίδευση για τη συμμετοχή σε διαγωνισμούς εκπαιδευτικής ρομποτικής από Ολυμπιονίκες του WRO
  • Απευθείας διεθνής πιστοποίηση από τη LEGO Education Academy

Η εκπαίδευση περιλαμβάνει

  • Δραστηριότητες Hands-on στα πρώτα 10’
  • Θεωρία και συζήτηση
  • Project άμεσα συνδεδεμένα με το πρόγραμμα σπουδών
  • Δημιουργία σχεδίων μαθήματος
  • Ηλεκτρονικά σχέδια μαθήματος στα Ελληνικά