Έκθεση εκπαιδευτικού υλικού Σεπτέμβριος 2019 - Διερευνητική Μάθηση

Καλούμε όλους τους εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης να μας επισκεφθούν στις εγκαταστάσεις μας (Μεσογείων 446) για:

  • Να σας ενημερώσουμε για το εκπαιδευτικό υλικό που σας είναι απαραίτητο, είτε για χρήση στην τάξη, είτε στο εργαστήριο!
  • Να σχεδιάσουμε μαζί τις εκπαιδευτικές δράσεις σας για το επόμενο σχολικό έτος!
  • Να ενημερωθείτε για τα εκπαιδευτικά προγράμματα STEM και πώς εντάσσονται στην εκπαιδευτική διαδικασία!

Στη Διερευνητική Μάθηση μπορείτε να βρείτε τον απαραίτητο εξοπλισμό που θα σας διευκολύνει να εισάγετε στην εκπαιδευτική διαδικασία το STEM και τις φυσικές επιστήμες με βιωματικό τρόπο. Οι συνεργάτες της Διερευνητικής Μάθησης θα σας βοηθήσουν στην επιλογή του κατάλληλου εξοπλισμού και σε συνεργασία με τον STEM Education θα σας δείξουν πώς μπορείτε να εμπλουτίσετε την εκπαιδευτική διαδικασία με δραστηριότητες και περιεχόμενο STEM.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας από 1 Σεπτεμβρίου έως το τέλος Σεπτεμβρίου, από Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 10.00 έως 17.00. Ορίστε συνάντηση με τους ειδικούς στον εκπαιδευτικό εξοπλισμό. Εντελώς δωρεάν θα μοιραστούν τις γνώσεις τους μαζί σας, θα σας εισάγουν στις σύγχρονες τάσεις και πρακτικές, θα σας ενημερώσουν για το STEM και την εκπαιδευτική ρομποτική, για τα πειράματα μικροκλίμακας, για εργαστηριακό εξοπλισμό που είναι απαραίτητος στο μάθημα σας.

  • Για την Πρωτοβάθμια οι ημέρες διεξαγωγής των παρουσιάσεων είναι Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή.
  • Για την Δευτεροβάθμια οι ημέρες διεξαγωγής των παρουσιάσεων είναι Δευτέρα και Τετάρτη.

Φόρμα κράτησης