Στελέχωση Βασικού Εργαστηρίου

Είναι σημαντικό να διαθέτει το σχολείο ένα άρτια εξοπλισμένο και σύγχρονο εργαστήριο  Χημείας – Βιολογίας, επιτρέποντας τόσο στους καθηγητές όσο και στους μαθητές τους να πραγματοποιούν πειράματα και έρευνες, προωθώντας με αυτόν τον τρόπο την δράση στο εργαστήριο παράλληλα με την θεωρητική μάθηση.

Οι μαθητές με αυτόν τον τρόπο κατανοούν βιωματικά τις επιστήμες, γνωρίζουν εργαστηριακές τεχνικές και καταλαβαίνουν καλύτερα τη θεωρία

Σχολικός Εργαστηριακός Εξοπλισμός για Α' Βάθμια, Β' Βάθμια Εκπαίδευση

Η Διερευνητική Μάθηση διαθέτει ολοκληρωμένες προτάσεις για εξοπλισμό και αναβάθμιση εργαστηρίου για Χημεία και Βιολογία καθώς και ειδικές προτάσεις και πακέτα για διεξαγωγή πειραμάτων σύμφωνα με την διδάσκουσα ύλη.

Η χημεία είναι το κατεξοχήν εργαστηριακό μάθημα. Για τη στελέχωση του εργαστηρίου απαιτείται πλήρης εξοπλισμός υαλικών, αναλωσίμων και χημικών αντιδραστηρίων. Εξίσου σημαντικές είναι και οι εργαστηριακές συσκευές για μετρήσεις ακριβείας, θέρμανση και ανάδευση χημικών ουσιών.

Σχολικός Εργαστηριακός Εξοπλισμός για Α' Βάθμια, Β' Βάθμια Εκπαίδευση

Τα υαλικά είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας πυριτικό υλικό ανθεκτικό στην θερμότητα και διαθέτουν ευανάγνωστες διαβαθμίσεις.

Η χρήση τους να γίνεται με προσοχή από τους μαθητές και πάντα ακολουθώντας τις οδηγίες ασφαλείας του εργαστηρίου.

Περισσότερα Υαλικά μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.

Περισσότερο Γενικό εξοπλισμό μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.

Όλα τα Χημικά Αντιδραστήρια διαθέτουν MSDS. Η χρήση τους από τους μαθητές πρέπει να γίνεται με προσοχή, ακολουθώντας πάντα τις οδηγίες ασφαλείας του εργαστηρίου.

Μπορείτε να δείτε μεγαλύτερη ποικιλία σε χημικά αντιδραστήρια ΕΔΩ.

Γάντια Ελαστικά 30cm (Ζεύγος)

3,97 με Φ.Π.Α 333303
Γάντια Ελαστικά 30cm (Ζεύγος) Γάντια Ελαστικά 30cm Ζεύγος

Γυαλιά Ασφαλείας Μάσκα

3,60 με Φ.Π.Α 301512
Γυαλιά Ασφαλείας Μάσκα Ειδικά Γυαλιά Ασφαλείας τύπου Μάσκα που παρέχουν άμεση και πλευρική προστασία των οφθαλμών στο εργαστήριο. Για γενική

Γυαλιά Ασφαλείας Μάσκα Anti Fog

3,60 με Φ.Π.Α 301504
Γυαλιά Ασφαλείας Μάσκα Anti Fog Ειδικά Γυαλιά Ασφαλείας Μάσκα Anti Fog που παρέχουν άμεση και πλευρική προστασία των οφθαλμών στο

Γυαλιά Προστασίας polycarbonate

6,50 με Φ.Π.Α 301514
Γυαλιά Προστασίας polycarbonate Ειδικά Γυαλιά Προστασίας polycarbonate που παρέχουν άμεση και πλευρική προστασία των οφθαλμών στο εργαστήριο. Για γενική χρήση

Εργαστηριακή Ρόμπα Ποδιά (Διαθέσιμη σε 8 μεγέθη)

29,50 με Φ.Π.Α
Ρόμπα Εργαστηρίου Διαθέσιμη σε 8 μεγέθη: XXS, XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL Κλασική ποδιά εργαστηρίου με κολάρο πέτου, μακριά μανίκια, τσέπη

Απαραίτητος εξοπλισμός για την ασφάλεια των μαθητών στο εργαστήριο.

Όλα τα επιστημονικά όργανα διαθέτουν CE. Υποστηρίζονται με οδηγίες χρήσης και εγκατάστασης. Έχουν 1 χρόνο εγγύηση.

Μεγαλύτερη ποικιλία επιστημονικών οργάνων μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.

Σε ένα εργαστήριο Βιολογίας οι μαθητές μαθαίνουν βιωματικά τις βιολογικές διεργασίες σε φυτικούς, ζωικούς οργανισμούς αλλά και στον άνθρωπο. Μαθαίνουν να εξετάζουν σε μικροσκόπιο έτοιμα παρασκευάσματα αλλά και πως να φτιάχνουν τα δικά τους παρασκευάσματα. Γνωρίζουν το ανθρώπινο σώμα μέσα από ρεαλιστικά προπλάσματα αλλά και τις διαδικασίες αντιγραφής μεταγραφής και μετάφρασης των κυττάρων μέσα από αναλυτικούς πίνακες.

Σχολικός Εργαστηριακός Εξοπλισμός για Α' Βάθμια, Β' Βάθμια Εκπαίδευση

Μικροσκόπιο Βιολογίας 1000x

230,00 με Φ.Π.Α 222104
Μονοφθάλμιο Προσοφθάλμιοι WF10x/18 & WF16x/11 Mέγιστη μεγέθυνση 1600x Αντικειμενικοί Φακοί: 4x/0.10, 10x/0.25, 40x/0.65, 100x (oil)

Μικροσκόπιο Βιολογίας Μαθητή 400x

160,00 με Φ.Π.Α 221104
Μικροσκόπιο Βιολογίας Μαθητή 400x Μικροσκόπιο Βιολογίας Μαθητή 400x Αυτό το μικροσκόπιο είναι η τέλεια επιλογή για μαθητές και φοιτητές που

Μικροσκόπιο Διπλής Παρατήρησης 400x

220,00 με Φ.Π.Α 221208
Κεφαλή Διπλής Παρατήρησης Προσοφθάλμιοι WF10x/18 & WF16x/11 Mέγιστη μεγέθυνση 640x Αντικειμενικοί Φακοί: 4x/0.10, 10x/0.25, 40x/0.65

Περισσότερα Μικροσκόπια – Στερεοσκόπια μπορείτε να δείτε ΕΔΩ. Διατίθεται επίσης τεράστια ποικιλία έτοιμων παρασκευασμάτων μικροσκοπίου που μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.

Μεγαλύτερη ποικιλία σε Ανάγλυφα Μοντέλα – Προπλάσματα – Πίνακες Ανατομίας, μπορείτε να δείτε ΕΔΩ. 

Περισσότερα προϊόντα μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.

Όλα τα επιστημονικά όργανα διαθέτουν CE. Υποστηρίζονται με οδηγίες χρήσης και εγκατάστασης. Έχουν 1 χρόνο εγγύηση.

Μεγαλύτερη ποικιλία επιστημονικών οργάνων μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.

Σκοπός των εργαστηρίων είναι να εξοικειωθούν οι μαθητές με τον εργαστηριακό εξοπλισμό, την έννοια και τη μεθοδολογία της έρευνας και να συλλάβουν βιωματικά πολύπλοκες επιστημονικές θεωρίες. Αποκτούν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, μαθαίνουν να εργάζονται μόνοι τους και να παίρνουν πρωτοβουλίες και το μάθημα γίνεται πιο ευχάριστο και πιο στοχευμένο.

Με τη χρήση κατάλληλων πακέτων και σετ πειραμάτων χημείας και βιολογίας, οι μαθητές μπορούν να πραγματοποιήσουν μια μεγάλη ποικιλία πειραμάτων και να κατανοήσουν καλύτερα την σημασία της χημείας και της βιολογίας στην καθημερινότητα.

Έτοιμα πακέτα και κιτ πειραμάτων που καλύπτουν την ύλη του σχολικού βιβλίου και όχι μόνο.

Περισσότερα ΣΕΤ μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.

Εκπαιδευτικά Πακέτα και Σετ που καλύπτουν την ύλη του σχολικού βιβλίου αλλά και βοηθούν τους μαθητές να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους και να μάθουν βιωματικά τις βιολογικές διεργασίες.

Περισσότερα ΣΕΤ βιολογίας μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.

Προπλάσματα - Μοντέλα Ανθρωπινου Σώματος

Σας περιμένουμε να δείτε από κοντά όλα τα εργαστηριακά μας προϊόντα και τις προτάσεις μας στην Διαρκή μας Έκθεση.