Ο αισθητήρας πίεσης Technic Force Sensor, μπορεί να μετρήσει την πίεση που ασκείται πάνω στον αισθητήρα μέχρι 10 Newtons (~1kg) για ακριβή και επαναλαμβανόμενα αποτελέσματα. Ο αισθητήρας μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης ως αισθητήρας αφής.
Το προϊόν “Ρομποτικό Ποντικάκι” έχει προστεθεί στο καλάθι σας. Καλάθι
Technic Force Sensor
€36,00 με Φ.Π.Α
Ο αισθητήρας πίεσης Technic Force Sensor, μπορεί να μετρήσει την πίεση που ασκείται πάνω στον αισθητήρα μέχρι 10 Newtons (~1kg).
Κωδικός προϊόντος:
745606
Κατηγορία: Spike
Ετικέτες: SPIKE Prime Αισθητήρες, STEM, Διαγωνισμοί WRO Hellas
Περιγραφή
Σχετικά προϊόντα
SPIKE Prime Expansion Set
€160,00 με Φ.Π.Α
745681
STEM in Action Earthquake Technologies Challenge Project
€370,76 με Φ.Π.Α
942794
Straw Rockets (Classroom Set)
€493,52 με Φ.Π.Α
435783
Πύραυλοι από καλαμάκια (Πακέτο Τάξης). Οι μαθητές μπορούν να δημιουργήσουν τους δικούς τους πυραύλους από καλαμάκια και να τους δοκιμάσουν στον Εκτοξευτή Πυραύλων. Όπως ακριβώς ο πρωτοπόρος Robert Goddard, μπορούν να διεξάγουν επιστημονικά πειράματα μεταβάλλοντας την γωνία τροχιάς και την ισχύ εκτόξευσης. Αυτοί οι πύραυλοι μπορούν να πετάξουν μέχρι 17 μέτρα!
Core Set Expansion Set
€140,00 με Φ.Π.Α
777741
Επεκτείνετε τα όρια της δημιουργικότητάς σας και κατασκευάστε πιο σύνθετα μοντέλα εκπαιδευτικής ρομποτικής με το Πακέτο Επέκτασης: Core Set Expansion Set
Το πακέτο επέκτασης αυτό, περιλαμβάνει extra δομικά στοιχεία και είναι συμπληρωματικό στο Εκπαιδευτική Ρομποτική Core Set.
Περιλαμβάνει: 998 κομμάτια
Gigo Solar Hero
€32,00 με Φ.Π.Α
407361
Technic Large Angular Motor
€65,00 με Φ.Π.Α
745602
Gigo Electricity and Circuit
€153,00 με Φ.Π.Α
941236