Το προϊόν “Απόχη για Έντομα 38cm” έχει προστεθεί στο καλάθι σας. Καλάθι

Παρασκευάσματα Μικροσκοπίου - Βιολογικοί Ιστοί Σετ 25τεμ
€75,00 με Φ.Π.Α

Πεντόμινο, 60 τεμάχια σε 5 χρώματα από RE-Wood
€20,00 με Φ.Π.Α
Δειγματολήπτης Αναλυτής Εδάφους
€435,00 με Φ.Π.Α
Περιγραφή
Δειγματολήπτης Αναλυτής Εδάφους
Ο Δειγματολήπτης Αναλυτής Εδάφους χρησιμοποιεί τον προηγμένο τρόπο αναρρόφησης (αρνητικής πίεσης) και με μία κεραμική κεφαλή 31 mm μπορεί να πραγματοποιεί γρήγορα και εύκολα δειγματοληψία τόσο στο έδαφος όσο και σε διάλυμα εδάφους.
Εφαρμογή:
Το δειγματοληπτικό νερό εδάφους χρησιμοποιείται στο χωράφι για την εξαγωγή επίγειου διαλύματος διαφορετικών επιπέδων in situ, που χρησιμοποιείται ευρέως στη γεωργική παραγωγή και επιστημονική έρευνα. Έχει ζωτική σημασία για την παρακολούθηση της ρύπανσης του περιβάλλοντος, τα υπόγεια ύδατα κ.λπ.
Χαρακτηριστικά:
- Υιοθετεί την προηγμένη αναρρόφηση αρνητικής πίεσης και κεραμική κεφαλή 31 mm για γρήγορη δειγματοληψία
- Εξαγωγή του διαλύματος από τον εσωτερικό σωλήνα σε θετική ή αρνητική πίεση.
- Μπορεί να χρησιμοποιείται αδιάκοπα. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί επανειλημμένα σε διαφορετικά μέρη.
- Δεν χρειάζεται η αποσύνθεση της γης για δειγματοληψία, επομένως δεν θα καταστρέψει τη δομή της περιοχής που λαμβάνουμε δείγμα.
Σχετικά προϊόντα
Απόχες για Λίμνη 13x15cm σετ 5τεμ
€12,00 με Φ.Π.Α
834045
Απόχη Νερού 200mm
€15,00 με Φ.Π.Α
834057
Δειγματολήπτης Λάσπης (Αλουμινένιο Δοχείο Πειραμάτων)
€99,00 με Φ.Π.Α
802044
Απαιτεί το ειδικό τηλεσκοπικό κοντάρι. Δεν περιλαμβάνεται.
Φακός Διπλής Παρατήρησης
€12,00 με Φ.Π.Α
861005
Τηλεσκόπιο Επίγειας Παρατήρησης 20-60×60
€124,00 με Φ.Π.Α
843320
Κουτί Συλλογής Εντόμων
€7,32 με Φ.Π.Α
834028