Πρόταση Kids First Coding

Πρόταση Kids First Coding

Think – Create – Code!

Γνωρίστε τον Sammy! Το χαριτωμένο ρομπότ Kids First Coding & Robotics που διδάσκει αρχές προγραμματισμού και αναπτύσσει δεξιότητες STEM σε παιδιά προσχολικής ηλικίας!

Το Bραβείο Σχεδιασμού “Golden Pin 2018”, ένα από τα σημαντικότερα βραβεία που αφορούν στον σχεδιασμό προϊόντος, απονεμήθηκε στο εκπαιδευτικό πακέτο KIDS FIRST CODING & ROBOTICS.

Δεν απαιτεί χρήση tablet, smartphone ή υπολογιστή για τον προγραμματισμό του. Τα προγράμματα δημιουργούνται απλά και μόνο με  μια σειρά από κάρτες εντολών που δημιουργούν το αλγοριθμικό «μονοπάτι». Καθώς το ρομπότ περνά πάνω από τις κάρτες εντολών, ένας αισθητήρας στο κάτω μέρος του ρομπότ τις διαβάζει μια προς μια και φορτώνει το πρόγραμμα. Στη συνέχεια, τοποθετείτε το ρομπότ σε μια πίστα που έχετε δημιουργήσει και το ρομπότ τρέχει το πρόγραμμα. Μπορείτε να προγραμματίσετε το ρομπότ να κινείται προς διαφορετικές κατευθύνσεις, να ενεργοποιεί το γρανάζι, να ανάβει τα φώτα LED, να αναπαράγει ήχους και να ανταποκρίνεται σε διαφορετικές κάρτες ενεργειών. Το ενσωματωμένο γρανάζι επιτρέπει την κατασκευή απλών ρομποτικών κατασκευών με βραχίονες ή άλλα κινούμενα μέρη που ανταποκρίνονται σύμφωνα με τις οδηγίες του προγράμματος.

Με το KIDS FIRST CODING & ROBOTICS  μπορείτε επίσης να διδάξετε τους μικρούς μαθητές σας φυσική, μηχανική και δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων μέσω μιας σειράς μαθημάτων κατασκευής και προγραμματισμού. Τα 34 μαθήματα ευθυγραμμίζονται με τα πρότυπα για την εκπαίδευση των υπολογιστών που αναπτύχθηκαν από την Ένωση Εκπαιδευτικών Επιστημών Πληροφορικής (CSTA) και την Εκπαίδευση της Διεθνούς Εταιρείας Τεχνολογίας (ISTE), καθώς και μαθήματα από το Code.org. Τα μαθήματα αναπτύσσονται μέσω του εικονογραφημένου οδηγού δραστηριοτήτων, επιτρέποντας το κιτ να είναι κατάλληλο για παιδιά ηλικίας τουλάχιστον τεσσάρων ετών με τη βοήθεια ενός ενήλικα και μέχρι την ηλικία των οκτώ ετών. Τα μαθήματα καλύπτουν αυτά τα έξι βασικά πεδία στον προγραμματισμό: ακολουθία, επανάληψη, συμβάντα, προϋποθέσεις, λειτουργίες και μεταβλητές.

Εκτός από τον Sammy, υπάρχουν άλλες πέντε ιστορίες, καθεμία από τις οποίες περιλαμβάνει μια σειρά από μοντέλα κατασκευών, προκλήσεις προγραμματισμού και μαθήματα που σχετίζονται με τα ακόλουθα θέματα: ένα ποντίκι κινείται μέσα από ένα λαβύρινθο για να βρει τυρί, ένας πιγκουίνος περιπλανιέται γύρω από έναν ζωολογικό κήπο, ένας ποδοσφαιριστής μετακινεί μια μπάλα στο τέρμα, ένα πυροσβεστικό όχημα σβήνει μια φωτιά και ένα εργοστάσιο ρομπότ εκτελεί εργασίες σε εργοστασιακό περιβάλλον. Ο πλήρης έγχρωμος εικονογραφημένος οδηγός δραστηριοτήτων κατευθύνει το χρήστη στα μαθήματα προγραμματισμού και στη συναρμολόγηση των διαφόρων μοντέλων.

Σχετικό Εκπαιδευτικό Υλικό

Gigo Coding and Robotics: Challenge Pack 1

25,01 με Φ.Π.Α 407442A
Συμπληρωματικό πακέτο για το Kids First Coding & Robotics #407442. Το πρόσθετο πακέτο Gigo Coding and Robotics: Challenge Pack 1 εισάγει 8 νέα μηχανικά ρομπότ με διάφορες προκλήσεις μηχανικής που μπορεί να εκτελέσει το καθένα.
  • Πολυάριθμα λειτουργικά μοντέλα: ανελκυστήρας, καταπέλτης, περιπατητής, κλπ.
  • Εγχειρίδιο οδηγιών για να κατασκευάσετε 8 μοντέλα.
Προσθήκη στο καλάθι

mikeius unboxing KIDS FIRST CODING & ROBOTICS

Videos

Αντίστοιχοι Οδηγοί δραστηριoτήτων

Πρόταση Kids First Coding
Πρόταση Kids First Coding

Κάρτες προγραμματισμού

Πρόταση Kids First Coding
Πρόταση Kids First Coding
Πρόταση Kids First Coding
Πρόταση Kids First Coding
Πρόταση Kids First Coding
Πρόταση Kids First Coding
Πρόταση Kids First Coding
Πρόταση Kids First Coding